A.s.z. Autonome Verzorgingsinstelling

Raamovereenkomst voor vervangen van buitenschrijnwerk op Campus Aalst



Deze mededeling heeft betrekking op de publicatie van een:   AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT  
Uittreksel uit de officiële tekst.

AFDELING I. AANBESTEDENDE DIENST

I.1. Naam en adressen

Officiële benaming :  A.S.Z. Autonome Verzorgingsinstelling
Postadres :  Merestraat 80, BE- 9300  Aalst
Contactpersoon:  De heer Bart De Ganck
Tel:   +32 53764871
Fax:   +32 53766809
E-mail:   Bart.DeGanck@asz.be
Internetadres(sen):   http://www.asz.be/  
Adres van het kopersprofiel:  


AFDELING II. VOORWERP

II.1. Omvang van de aanbesteding

II.1.1. Benaming
Raamovereenkomst voor vervangen van buitenschrijnwerk op Campus Aalst  
Referentienummer:   EC2022/050/274 RO Buitenschrijnwerk Campus Aalst
II.1.2. Voornaamste CPV-code :  44221000
II.1.3. Type opdracht :  leveringen
II.1.4. Korte beschrijving
zie II.2.4
II.1.6. Inlichtingen over percelen
Verdeling in percelen:   NEE


II.2. Beschrijving

II.2.3. Plaats van uitvoering
NUTS-code(s):   BE231
Voornaamste plaats van uitvoering:   ASZ campus Aalst, Merestraat 80 te 9300 Aalst
II.2.4. Beschrijving
Deze opdracht betreft het systematisch en gefaseerd renoveren van buitenschrijnwerk op verschillende afdelingen van ASZ AV, Campus Aalst.   De vervanging van de ramen zal gebeuren gespreid over een periode die loopt tot eind 2027 en onder voorbehoud van beschikbaarheid van investeringsbudgetten (die jaarlijks dienen te worden toegekend).  
II.2.7. Looptijd
48   maand(en)
Verlenging mogelijk:   NEE


AFDELING III. JURIDISCHE, ECONOMISCHE, FINANCIELE EN TECHNISCHE INLICHTINGEN

III.1. Voorwaarden voor deelneming

III.1.1 Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen, waaronder de vereisten in verband met de inschrijving in het beroeps- of handelsregister
Lijst en beknopte beschrijving van de voorwaarden:  
* De kandidaat/inschrijver dient een recent uittreksel uit het strafregister uitgereikt door een gerechtelijke overheid of overheidsinstantie van het land van oorsprong of herkomst bij zijn offerte te voegen. Uittreksel staat op naam van de inschrijver zoals vermeld op het inschrijvingsformulier (zijnde een natuurlijke persoon of een vennootschap met rechtspersoonlijkheid).* Een uittreksel uit het strafregister (of een evenwaardig document uitgereikt door een gerechtelijke of overheidsinstantie van het land van oorsprong of herkomst) waaruit blijkt dat de inschrijver:- niet veroordeeld is geweest, bij een vonnis dat in kracht van gewijsde is gegaan, voor deelname aan criminele organisaties, omkoping, fraude, terroristische misdrijven of strafbare feiten in verband met terroristische activiteiten, medeplichtigheid aan of poging tot het plegen van een dergelijk misdrijf, witwassen van geld, financiering van terrorisme, kinderarbeid en andere vormen van mensenhandel, tewerkstelling van onderdanen van derde landen die illegaal in het land verblijven;- niet veroordeeld is geweest, bij een vonnis dat in kracht van gewijsde is gegaan, voor een misdrijf dat zijn professionele integriteit aantast;Daarnaast zal de aanbestedende overheid zich ervan verzekeren dat de inschrijver zich niet in ernstige mate heeft schuldig gemaakt aan het afleggen van valse verklaringen bij het verstrekken van inlichtingen opvorderbaar in het kader van de kwalitatieve selectie.

III.1.2 Economische en financiële draagkracht
Lijst en beknopte beschrijving van de selectiecriteria:
Het UEA, waarmee de ondernemer verklaart dat hij voldoet aan de onderstaande selectiecriteria:1. Een document uitgaande van een erkend accountingkantoor of revisor met vermelding van de Z scoren (Altman) van de aanbiedende partij. Berekeningswijze in geval van private onderneming: 0,717 x werkkapitaal / totale bezittingen +0,847 x totaal van ingehouden winsten / totale bezittingen +3,107 x winst voor belastingen en intrest / totale bezittingen +0,420 x boekwaarde van de bezittingen / boekwaarde van de schulden +0,998 omzet / totale bezittingen.
Eventuele minimumeisen:
1. Uit de behaalde score moet een gezonde financiële toestand blijken. Deze score dient dan ook hoger te zijn dan 1,8. De score dient bevestigd te worden door boekhouder of revisor, met vermelding van naam en erkenningsnummer.

III.1.3 Technische en beroepsbekwaamheid
Lijst en beknopte beschrijving van de selectiecriteria:
Het UEA, waarmee de ondernemer verklaart dat hij voldoet aan de onderstaande selectiecriteria:1. Er dient een referentielijst te worden voorgelegd met minimum 3 referenties van opdrachten voor vergelijkbare schrijnwerkwerkrenovaties.2. VCA**3. Vereiste erkenning van de opdrachtnemer4. Gekwalificeerd personeel en gegarandeerde inzetbaarheid van vast plaatsingsteam en een SPOC (voor praktische afhandeling).

Eventuele minimumeisen:
1. Er dienen minimum 3 en maximum 5 referenties te worden voorgelegd van opdrachten voor vergelijkbare schrijnwerkwerkrenovaties, met gefaseerde uitvoering binnen een in gebruik zijnd gebouw, waarvan bij voorkeur minstens één van een ziekenhuis of zorginstelling, uitgevoerd binnen de laatste 5 boekjaren.
Elke referentie vermeldt bovendien volgende gegevens:
- Coördinaten (naam opdrachtgever, adres, contactpersoon en telefoonnummer) voor een referentiecheck
- Vermelding van gradatie van tevredenheid door de gebruiker
2. De contractor dient VCA**-gecertifieerd te zijn en dient dit te bewijzen aan de hand van de nodige certificaten.
3. De inschrijver dient aan te tonen te beschikken over een geldig erkenningsgetuigschrift in volgende categorie:
D20 metalen schrijnwerk, klasse 4
(De klasse dient op het ogenblik van de gunning in overeenstemming te zijn met het inschrijvingsbedrag van de inschrijver.)
4. De kandidaat uitvoerder dient dermate georganiseerd te zijn en aan te tonen dat deze permanent voldoende gekwalificeerd personeel zal inzetten voor de bedoelde prestaties.
Er dient te worden opgegeven hoeveel en welke profielen worden gegarandeerd om te worden ingezet voor uitvoering van deze opdracht.
Concreet dient de inzetbaarheid te worden verzekerd en aangetoond van minstens:
- 3 vakbekwame en ervaren plaatsers, met min. 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring
- 1 meestergast / werfleider met min. 10 jaar aantoonbare relevante werkervaring.
Er dient een vast plaatsingsteam - van minstens 2 gekwalificeerde FTE plaatsingstechniekers + backup en een SPOC voor praktische afhandeling - te worden voorzien voor het vervangen van de ramen voor ASZ AV op campus Aalst.
Vereiste erkenning: D20 (Metalen schrijnwerk), Klasse 4


AFDELING IV. PROCEDURE

IV.1.1 Proceduretype
Openbare procedure

IV.1.3 Inlichtingen over een raamovereenkomst of dynamisch aankoopsysteem
De aanbesteding betreft het sluiten van een raamovereenkomst: JA
Raamovereenkomst met één onderneming

IV.1.8 Inlichtingen over de Overeenkomst inzake overheidsopdrachten (GPA)
De opdracht valt onder de GPA:   JA

IV.2 ADMINISTRATIEVE INLICHTINGEN:
IV.2.2 Termijn voor de ontvangst van blijken van belangstelling   2023-04-24  10:00
IV.2.4 Talen die mogen worden gebruikt bij het indienen van inschrijvingen of aanvragen tot deelneming :   NL
IV.2.6 Minimumtermijn gedurende welke de inschrijver zijn inschrijving gestand moet doen
De inschrijving moet geldig blijven tot (dd/mm/jjjj):   2023-08-22
IV.2.7 Begin van de gunningsprocedures
Datum:   2023-04-24
Plaatselijke tijd:   10:00
Adres:   Er is geen publieke opening van de ontvangen offertes.

AFDELING VI. AANVULLENDE INLICHTINGEN


VI.3. Nadere inlichtingen
Plaatsbezoek vereist: De inschrijver dient verplicht een bezoek te brengen aan de gebouwen en lokalen waar de werken moeten uitgevoerd worden om zich rekenschap te geven van de werkvoorwaarden en verplichtingen, evenals van de verschillende toegangsmogelijkheden tot de gebouwen.De inschrijver dient zich ter plaatste te vergewissen van de bestaande toestand en eventueel de moeilijkheidsgraad bij uitvoering van de opdracht; hij zal zich bijgevolg bij de uitvoering van de werken niet kunnen beroepen op bepaalde architectonische, bouwtechnische of aanverwante elementen die hem onbekend waren of niet opgenomen in de ter beschikking gestelde plannen. Op straffe van nietigheid van zijn inschrijving dient de inschrijver bij zijn inschrijving het bewijs van plaatsbezoek te voegen, geldig ondertekend door de gemachtigde vertegenwoordiger van de opdrachtgever.Het bezoek zal doorgaan op afspraak in de periode tussen publicatie van de opdracht tot uiterlijk 7 kalenderdagen voor de uiterste datum voor indienen van de offertes.Om een afspraak te maken voor verplichte plaatsbezoek dient u tijdig contact te nemen met: mevrouw Katrien Hebbelinck, Technische dienst, Merestraat 80 te Aalst, tel. 053/76 48 22 , katrien.hebbelinck@asz.be.De inschrijver dient het attest van plaatsbezoek correct ingevuld toe te voegen aan zijn offerte.De offertes kunnen alleen elektronisch ingediend worden via de e-Tendering internetsite https://eten.publicprocurement.be/.

VI.4 Beroepsprocedures

VI.4.1 Beroepsinstantie
Raad van State
Wetenschapsstraat 33,  BE- 1040  Brussel

VI.5 Datum van verzending van deze aankondiging
2023-03-21

Annonces similaires du BDA :