Belgoprocess Nv

Oproep tot aanvraag tot deelneming - RAAMOVEREENKOMST VENTILATIEWERKEN & KOELINSTALLATIES



Deze mededeling heeft betrekking op de publicatie van een:  AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT 
Uittreksel uit de officiële tekst.

AFDELING I. AANBESTEDENDE DIENST

I.1. Naam en adressen

Officiële benaming: BELGOPROCESS NV
Postadres: Gravenstraat 73,BE-2480 Dessel
Contactpersoon: Mevrouw Britt Schoenmakers
Tel: +32 14334075
Fax: +32 14334469
E-mail: britt.schoenmakers@belgoprocess.be
Internetadres(sen): www.belgoprocess.be 


AFDELING II. VOORWERP

II.1. Omvang van de aanbesteding

II.1.1. Benaming
Oproep tot aanvraag tot deelneming - RAAMOVEREENKOMST VENTILATIEWERKEN & KOELINSTALLATIES 
Referentienummer: BRSC/DMAA/VENTILATIEWERKEN/2019
II.1.2. Voornaamste CPV-code: 50730000
II.1.3. Type opdracht: werken
II.1.4. Korte beschrijving
zie II.1.1
II.1.6. Inlichtingen over percelen
Verdeling in percelen: JA


II.2. Beschrijving

Lot 1

II.2.1. Benaming
Ventilatiewerken 
II.2.3. Plaats van uitvoering
NUTS-code(s): BE213
Voornaamste plaats van uitvoering: BELGOPROCESS NV, Gravenstraat 73 te 2480 Dessel
II.2.4. Beschrijving
o ventilatie-installaties bestaande uit pulsatie- en extractiegroepen, luchtkanalen en diverse luchttechnische componenten; o verwarmingsinstallaties bestaande uit collectoren, stoom-, condensaat- en waterleidingen, pompen, warmtewisselaars en appendages; o installaties voor het verwijderen van stof uit ventilatielucht. o installaties voor het drogen van lucht in gebouwen; o koelinstallaties; o isolatie van luchtkanalen en leidingen (deel uitmakend van bovengenoemde opdrachten); o persluchtleidingen en componenten; o sanitaire installaties bestaande uit waterleidingen, afvoerleidingen en santitaire toestellen; o controle- en besturingsinstallaties (deel uitmakend van bovengenoemde opdrachten); o beperkte elektrische installaties (deel uitmakend van bovengenoemde opdrachten); 
II.2.7. Looptijd
Aanvang (dd/mm/jjjj): 2019-09-01
Einde (dd/mm/jjjj): 2023-08-31
Verlenging mogelijk: NEE

Lot 2

II.2.1. Benaming
Koelinstallaties 
II.2.3. Plaats van uitvoering
NUTS-code(s): BE213
Voornaamste plaats van uitvoering: BELGOPROCESS NV, Gravenstraat 73 te 2480 Dessel
II.2.4. Beschrijving
o Installeren van warmtepompsystemen, type split unit, enkelvoudig en multi split o Uitvoeren periodiek onderhoud op koeltechnische installaties, zowel nieuw als bestaande systemen o Depannages buiten het geplande periodiek onderhoud o Beheren elektronische logboeken voor alle aanwezige koeltechnische installaties 
II.2.7. Looptijd
Aanvang (dd/mm/jjjj): 2019-09-01
Einde (dd/mm/jjjj): 2023-08-31
Verlenging mogelijk: NEE


AFDELING III. JURIDISCHE, ECONOMISCHE, FINANCIELE EN TECHNISCHE INLICHTINGEN

III.1. Voorwaarden voor deelneming

III.1.1 Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen, waaronder de vereisten in verband met de inschrijving in het beroeps- of handelsregister
Lijst en beknopte beschrijving van de voorwaarden: 
De inschrijver legt het door hem ingevulde Uniform Europees Aanbestedingsdocument voor, dat bestaat uit een bijgewerkte eigen verklaring en dat door de aanbestedende overheid als voorlopig bewijs wordt aanvaard ter vervanging van door overheidsinstanties of derden afgegeven documenten of certificaten die bevestigen dat de betrokken inschrijver aan alle hierna vermelde voorwaarden voldoet :1° hij bevindt zich niet in een van de uitsluitingssituaties als bedoeld in de artikelen 67 tot 69 van de wet van 17 juni 2016;2° hij voldoet aan de toepasselijke selectiecriteria als vastgesteld overeenkomstig artikel 71 van de wet van 17 juni 2016.Volgende attesten aangeleverd:o Attest van in orde zijn met de betaling van de sociale zekerheidsbijdragen. In toepassing van artikel 62 §2 van het KB van 18 april 2017 dient de Belgische inschrijver geen RSZ-attest bij zijn offerte te voegen. De aanbestedende overheid zal deze informatie zelf opvragen.o In navolging van art. 63 van het KB van 18 april 2017 moet de kandidaat of inschrijver bij zijn aanvraag tot deelneming of zijn offerte een attest toevoegen waaruit blijkt dat hij voldaan heeft aan zijn fiscale verplichtingen overeenkomstig de wettelijke bepalingen van het land waar hij gevestigd is. Voor een Belgische kandidaat of inschrijver betreft dit de naleving van de fiscale verplichtingen ten opzichte van de FOD Financiën.In navolging van art. 63 §2 van het KB van 18 april 2017 dient de Belgische inschrijver geen attest toe te voegen waaruit blijkt dat hij voldaan heeft aan zijn fiscale verplichtingen. De aanbestedende overheid zal deze informatie zelf opvragen.o Uittreksel uit het strafregister of evenwaardig document waaruit blijkt dat de inschrijver:? niet veroordeeld is geweest voor deelname aan criminele organisaties, omkoping, fraude, terrorisme of witwassen;? niet in staat van faillissement of vereffening verkeert;? geen aangifte van faillissement heeft gedaan of geen procedure van vereffening of gerechtelijke reorganisatie aanhangig is tegen hem;? niet veroordeeld is geweest voor een misdrijf dat de professionele integriteit aantast.

III.1.2 Economische en financiële draagkracht
Lijst en beknopte beschrijving van de selectiecriteria:
1. Jaarrekeningen of uittreksels uit de jaarrekeningen, indien de wetgeving van het land waar de ondernemer is gevestigd publicatie van jaarrekeningen voorschrijft
Eventuele minimumeisen:
1. De aanbestedende overheid zal de jaarrekeningen van de inschrijvers in detail analyseren met behulp van het handelsrapport van Companyweb en de belangrijkste ratio's bepalen. De volgende opgesomde punten zullen van het grootste doorslaggevende belang zijn:
 Lopende schulden of betwistingen t.o.v. RSZ of belastingen
 Eigen vermogen < 50% van het kapitaal (alarmbelprocedure)
 Rendement van het totale vermogen
 De operationele cashflow
 Nettoverkoopsmarge
 Liquiditeit in de enge zin
 De verhouding van het eigen vermogen t.o.v. het totale vermogen

III.1.3 Technische en beroepsbekwaamheid
Lijst en beknopte beschrijving van de selectiecriteria:
1. Een VCA-certificaat (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) ten bewijze dat de firma voldoet aan de minimumeisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu of een gelijkwaardig document voor buitenlandse inschrijvers.2. Een lijst van de werken die gedurende de laatste vijf jaar werden verricht en vergezeld gaat van certificaten die bewijzen dat de belangrijkste werken naar behoren zijn uitgevoerd, zowel met betrekking tot de wijze van uitvoering als met betrekking tot het resultaat. Deze certificaten bevatten eveneens de uitvoeringswaarde.3. Een beschrijving van de technische uitrusting van de ondernemer, van de maatregelen die hij treft om de kwaliteit te waarborgen en van de mogelijkheden van zijn onderneming ten aanzien van studie en onderzoek.4. Een verklaring betreffende de gemiddelde jaarlijkse personeelsbezetting van de aannemer en de omvang van het kaderpersoneel gedurende de laatste drie jaar.5. Een omschrijving van het gedeelte van de opdracht dat de ondernemer eventueel in onderaanneming wil geven.6. De opgave van de al dan niet tot de onderneming van de ondernemer behorende technici of technische organen, in het bijzonder van die welke belast zijn met de kwaliteitscontrole en van die welke de aannemer ter beschikking zullen staan om de werken uit te voeren. Voor deze personen worden eveneens de studie- en beroepskwalificaties aangereikt.

Eventuele minimumeisen:
1. Een geldig VCA-certificaat of gelijkwaardig.
2. Perceel 1:Minimaal 3 referenties met een gelijkaardige voorwerp (ventilatiewerkzaamheden) en een minimale waarde van EUR 200k.
Perceel 2: Minimaal 3 referenties met een gelijkaardige voorwerp (koeltechnieken) en een minimale waarde van EUR 30k.
3. De kandidaat levert zijn intern kwaliteitsplan aan.
4. Verklaring van de gemiddelde jaarlijkse personeelsbezetting, deze toont aan dat de inschrijver over minimaal
 Perceel 1: 15 personeelsleden
 Perceel 2: 4 personeelsleden
beschikt die geschikt (beschikken over praktische en theoretische kennis) zijn om deze werkzaam-heden uit te voeren om deze opdracht uit te voeren.
5. De kandidaat levert een verklaring van het gedeelte van de opdracht dat hij overweegt in onderaanneming te geven.
6. De kandidaat geeft een overzicht van de studie- en beroeps-kwalificaties van de personen belast met de uitvoering van deze opdracht.
Vereiste erkenning: Perceel 1:
D18 (Ventilatie, luchtverwarming en airconditioning), Klasse 3
Motivering: De totale raming bedraagt meer dan EUR 2000k, de deelopdrachten zullen echter van een veel lagere waarde zijn, daarom wordt een lagere klasse aanvaard.
Perceel 2:
D18 (Ventilatie, luchtverwarming en airconditioning), Klasse 1


AFDELING IV. PROCEDURE

IV.1.1 Proceduretype
Niet-openbare procedure

IV.1.8 Inlichtingen over de Overeenkomst inzake overheidsopdrachten (GPA)
De opdracht valt onder de GPA: NEE

IV.2 ADMINISTRATIEVE INLICHTINGEN:
IV.2.2 Termijn voor de ontvangst van blijken van belangstelling 2019-04-25 14:00
IV.2.3 Geraamde datum van verzending van uitnodigingen tot inschrijving of deelneming aan geselecteerde gegadigden
2019-05-02
IV.2.4 Talen die mogen worden gebruikt bij het indienen van inschrijvingen of aanvragen tot deelneming:  NL
IV.2.6 Minimumtermijn gedurende welke de inschrijver zijn inschrijving gestand moet doen
Looptijd in maanden: 4 (vanaf de datum van ontvangst van de inschrijving)


AFDELING VI. AANVULLENDE INLICHTINGEN


VI.3. Nadere inlichtingen
De kandidaturen en offertes kunnen alleen elektronisch ingediend worden via de e-Tendering internetsite https://eten.publicprocurement.be/.

VI.4 Beroepsprocedures

VI.4.1 Beroepsinstantie
RECHTBANK EERSTE AANLEG
KASTEELPLEIN 1, BE-2300 Turnhout
Tel: +32 14447100

VI.5 Datum van verzending van deze aankondiging
2019-03-21

Annonces similaires du BDA :