De Vlaamse Waterweg Nv

Bestek nr. AAO-D-STG-17-47 - Uitbesteding van technische en operationele ondersteuning van het gebouwenbeheer bij De Vlaamse Waterweg nv en Waterwegen en Zeekanaal NV


KENNISGEVING VAN AANVULLENDE INFORMATIE, INFORMATIE OVER EEN ONVOLLEDIGE PROCEDURE OF RECTIFICATIE
Uittreksel uit de officiële tekst. Gelieve de volledige officiële tekst in bijlage te raadplegen.
AFDELING I. AANBESTEDENDE DIENST
De Vlaamse Waterweg nv
Havenstraat 44, BE-3500 Hasselt
Contact: Stevaert Bart Miel
Tel: +32 11298518 Fax: +32 11221277 E-mail: bart.stevaert@vlaamsewaterweg.be
Internet adres(sen):
www.vlaamsewaterweg.be
AFDELING II. VOORWERP VAN DE OPDRACHT
II.1. BESCHRIJVING
II.1.1. Door de aanbestedende dienst aan de opdracht gegeven benaming:
Bestek nr. AAO-D-STG-17-47 - Uitbesteding van technische en operationele ondersteuning van het gebouwenbeheer bij De Vlaamse Waterweg nv en Waterwegen en Zeekanaal NV
II.1.2. Korte beschrijving van de opdracht of de aankoop/aankopen:
Deze opdracht is een opdracht voor aanneming van diensten in de zin van art. 3 van de Wet van 15 juni 2006.
Deze diensten hebben betrekking op het beheer van de gebouwen die behoren tot het patrimonium van Waterwegen en Zeekanaal NV en de Vlaamse Waterweg nv.
Waterwegen en Zeekanaal N.V. en De Vlaamse Waterweg nv hebben een groot en divers patrimonium in hun bezit, gaande van onder meer dienstgebouwen over magazijnen tot woningen. Het betreft een 700-tal gebouwen (bemand en onbemand) en diverse gebouwfuncties vermits in een aantal gebouwen meerdere functies (dienstgebouw, bedieningsgebouw, technieken, magazijn en woning) ondergebracht zijn. Dit divers patrimonium vraagt een modern, vernieuwend en toekomstgericht gebouwenbeheer zodat dit patrimonium een veilige werk- en woonomgeving is die eveneens zijn marktwaarde behoudt in de toekomst. Bijkomende informatie in verband met het patrimonium kan worden teruggevonden in het rapport dat wordt gevoegd als Bijlage 1 en 2 bij onderhavig Bijzonder bestek.
Onderhavige opdracht is onderverdeeld in 3 deelcontracten, te weten:
Deelcontract 1: het ter beschikking stellen van een helpdesk-medewerker die ondermeer alle meldingen i.v.m. gebouwenbeheer voor de volledige organisatie registreert en opvolgt, inclusief het aanbrengen van een facilitair management beheerssysteem (FMIS);
Deelcontract 2: het ter beschikking stellen van een verantwoordelijke voor het gebouwenbeheer voor de benodigde duurtijd tot een intern teamhoofd kan worden ingezet;
Deelcontract 3: occasioneel/projectmatige inzet van specifieke expertise i.v.m. gebouwenbeheer
AFDELING IV. PROCEDURE
IV.1. TYPE PROCEDURE
Openbaar.
AFDELING VI. AANVULLENDE INLICHTINGEN
VI.3. GECORRIGEERDE OF TOEGEVOEGDE INFORMATIE:
- Wijziging van de oorspronkelijke door de aanbestedende dienst opgegeven informatie.
- Publicatie op de TED-website wijkt af van de oorspronkelijke door de aanbestedende dienst opgegeven informatie.
- In de oorspronkelijke aankondiging
VI.3.6. Toe te voegen tekst in de oorspronkelijke aankondiging:
Plaats waar de tekst moet worden toegevoegd: VI.3) Nadere inlichtingen
Toe te voegen tekst:
Infosessie en mogelijkheid tot vragen
De aanbestedende overheid plant een algemene infosessie op 23 augustus 2017 om 10u. om bijkomende toelichting te geven bij het voorwerp van deze opdracht, waarop de inschrijver uitdrukkelijk wordt uitgenodigd.
Deze infosessie zal plaatsvinden te 2830 Willebroek, Oostdijk 110. De inschrijvers kunnen twee (2) vertegenwoordigers afvaardigen om hierop aanwezig te zijn.
De inschrijvers worden uitgenodigd om hun vragen schriftelijk in te dienen tegen ten laatste 11 augustus 2017. De inschrijvers kunnen hierdoor de vragen stellen die zij nodig achten om dit bestek correct te interpreteren en om een volledige offerte te kunnen opmaken. Vragen dienen door de inschrijver schriftelijk of via e-mail gesteld te worden ten laatste aan de vermelde contactpersoon van de aanbestedende overheid en dit zoveel mogelijk met duidelijke verwijzing naar het relevante deel van het bijzonder bestek waarop de vraag betrekking heeft.
Het staat de aanbestedende overheid vrij bepaalde vragen niet te beantwoorden wanneer zij deze niet relevant acht m.b.t. bestek. De aanbestedende overheid zal een overzichtsdocument opstellen van alle binnengekomen vragen met bijhorende antwoorden en zal dit document vervolgens bezorgen aan alle inschrijvers.
VI.5. DATUM VAN VERZENDING VAN DEZE AANKONDIGING: 28/06/2017

Annonces similaires du BDA :