Provincie Oost-vlaanderen

Uitnodiging tot indienen offerte - Wachtebeke : Provinciaal Domein Puyenbroeck - Design en build van een opslagloods (2015-1170) - Vereenvoudigde onderhandelingsprocedure met bekendmaking


AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT
Uittreksel uit de officiële tekst. Gelieve de volledige officiële tekst in bijlage te raadplegen.
AFDELING I. AANBESTEDENDE DIENST
Provincie Oost-Vlaanderen
Gouvernementstraat 1, BE-9000 Gent
Contact: De heer Eric Torrekens
Tel: +32 92677948 Fax: +32 92677999 E-mail: eric.torrekens@oost-vlaanderen.be
Internet adres(sen): www.oost-vlaanderen.be
AFDELING II.VOORWERP VAN DE OPDRACHT
II.1. BESCHRIJVING
II.1.1. Door de aanbestedende dienst aan de opdracht gegeven benaming:
Uitnodiging tot indienen offerte - Wachtebeke : Provinciaal Domein Puyenbroeck - Design en build van een opslagloods (2015-1170) - Vereenvoudigde onderhandelingsprocedure met bekendmaking
II.1.2. Type opdracht en plaats van uitvoering van de werken, levering van de goederen of verlening van de diensten:
Type opdracht: Werken.
Belangrijkste plaats van uitvoering van de werken: Provinciaal domein Puyenbroeck
II.1.5. Korte beschrijving van de opdracht of de aankoop/aankopen:
De design en build opdracht omvat het ontwerp en de uitvoering van een opslagloods op de reserveparking van het Provinciaal Domein Puyenbroeck.
Op het Provinciaal Domein Puyenbroeck is er een nood aan opslagruimte voor:
- boten en pedalo's
- materiaal evenementen
- tweedehandsmateriaal voor verkoop
- karren
- rek met verkeerspalen en borden
- aanhangwagens
- aanhang traktoren
- kajaks en kano's
- heras en nadarhekkens
- .
En bovendien stallingsruimte voor toeristische treintjes.
Een deel hiervan dient water- en winddicht opgesteld te worden en een ander deel mag in buitenlucht, weliswaar onder een overkapping.
Het projectplan in bijlage geeft een schematische voorstelling van hoe de configuratie van loods en overdekte zones er zou kunnen uitzien en de optimale locatie. Meer informatie hieromtrent wordt gegeven in de technische bepalingen van dit bestek.
De nieuwe loods met overkappingen komt binnen een uitbreiding van het bestaande hekwerk terecht, in het verlengde van de opslagplaats en neemt bijgevolg een deel van de reserveparking in.
Het voorgelegde schema van de loods geeft enkele richtlijnen weer die gevolgd moeten worden om tot een voor het domein praktisch bruikbare opslagruimte te komen. De inschrijver is voor de rest vrij om te interpreteren, en eventueel een ontwerp op te maken die beter bij eigen materialen en productiemethodes aansluit. Het uiteindelijke ontwerp zal beoordeeld worden a.h.v. gunningscriteria.
De opdracht omvat naast het ontwerp, opmaak en indienen stedenbouwkundig dossier en bouw van de volledige opslagloods met overdekte zones tevens de aanpassingen van het hekwerk, de buitenaanleg onder overdekte zones en rondom gebouw, elektrische voorzieningen, databekabeling, de volledige regenwateropvang en -verdeling, .. Meer details zijn weergegeven op de projectplannen in bijlage en technische bepalingen van dit bestek.
De opdracht voor de inschrijver bestaat uit verschillende onderdelen die allemaal inbegrepen zijn in de inschrijvingsprijs o.a.:
- opmaak ontwerp op basis van bestek en alle geldende reglementeringen;
- opmaak dossier omgevingsvergunning en indienen omgevingsvergunning;
- eventuele contacten met brandweer of andere adviserende diensten en verwerken van deze adviezen in dossier omgevingsvergunning;
- opmaak uitvoeringsdossier, studie stabiliteit, studie technieken en post-interventiedossier;
- aanstellen veiligheidscoördinator en veiligheidscoördinatie;
- realisatie van het voorwerp van de opdracht conform offerte en bestek;
- opvolging/planning van werken, inclusief organiseren en aanwezig zijn op nodige overlegmomenten/werfvergaderingen;
- opkuis van werfzone na de werken (en indien nodig, herstel naar oorspronkelijke toestand).
II.1.8. Verdeling in percelen: Neen.
II.2. HOEVEELHEDEN OF OMVANG VAN DE OPDRACHT
AFDELING III. JURIDISCHE, ECONOMISCHE, FINANCIËLE EN TECHNISCHE INLICHTINGEN
VOORWAARDEN VOOR DEELNEMING
III.2.1. Persoonlijke situatie van ondernemers:
De kandidaat of inschrijver voegt bij zijn aanvraag tot deelneming of zijn offerte, al naargelang, een attest waaruit blijkt dat hij voldaan heeft aan zijn beroepsmatige fiscale verplichtingen overeenkomstig de wettelijke bepalingen van het land waar hij gevestigd is. Het attest heeft betrekking op de laatste afgelopen fiscale periode vóór de uiterste datum voor de ontvangst van de aanvragen tot deelneming of offertes, al naargelang.
De opdracht wordt slechts gegund onder voorwaarde dat de aannemer op de dat van de gunning van de opdracht in de afwezigheid verkeert van fiscale schulden. De aannemer zal tevens op datum van betaling van elke vorderingsstaat of factuur, en dit voor de gehele uitvoeringsduur van de opdracht, geen fiscale schulden mogen hebben.
De opdrachtgever zal dmv Telemarc/digiflow volgende controles doen :
- RSZ-schulden
- FOD-fiscale schulden
- KBO- niet-faillissement
- FOD-btw-hoedanigheid
Alvorens over te gaan tot gunning zal de opdrachtgever moeten nagaan of de gekozen inschrijver zich niet in één van volgende uitsluitingssituaties bevindt :
Art. 61 [KB 15/07/2011]
§ 1. Overeenkomstig artikel 20 van de wet wordt in elk stadium van de gunningsprocedure uitgesloten van de toegang ertoe, de kandidaat of inschrijver die bij rechterlijke beslissing die in kracht van gewijsde is gegaan en waarvan de aanbestedende overheid kennis heeft, veroordeeld is voor :
1° deelname aan een criminele organisatie als bedoeld in artikel 324bis van het Strafwetboek;
2° omkoping als bedoeld in artikel 246 en 250 van het Strafwetboek;
3° fraude als bedoeld in artikel 1 van de overeenkomst aangaande de bescherming van de financiële belangen van de Gemeenschap, goedgekeurd door de wet van 17 februari 2002;
4° witwassen van geld als bedoeld in artikel 5 van de wet van 11 januari 1993 tot voorkoming van het gebruik van het financieel stelsel voor het witwassen van geld en de financiering van terrorisme.[.]
5° voor het tewerkstellen van illegaal verblijvende onderdanen van derde landen als bedoeld in de wet van 11 februari 2013.
Met het oog op de toepassing van deze paragraaf moet de inschrijver een uittreksel uit het strafregister, dat hoogstens 3 maand oud is, op naam van de firma bij FOD Justitie opvragen en bij de offerte voegen.
Dit uittreksel kan via email opgevraagd worden (email : cjc-csr@just.fgov.be).
De kandidaat of inschrijver die personeel tewerkstelt dat onderworpen is aan de wet van 27 juni 1969 tot herziening van de besluitwet van 28 december 1944 betreffende de sociale zekerheid der arbeiders, moet voldaan hebben aan alle vereisten inzake de betaling van zijn bijdragen voor de sociale zekerheid.
De opdracht wordt slechts gegund onder voorwaarden dat de aannemer op de dag van de gunning van de opdracht in de afwezigheid verkeert van sociale schulden. De aannemer zal tevens op de datum van betaling van elke vorderingsstaat of factuur, en dit voor de gehele uitvoeringsduur van de opdracht, geen sociale schulden mogen hebben.
De aanbestedende overheid zal, conform de op 01/08/2008 en 19/02/2009 in het Belgisch Staatsblad gepubliceerde adviezen van de Commissie voor de Overheidsopdrachten, nagaan of de inschrijvers sociale en fiscale schulden hebben in de zin van de bepalingen van de registratiewetgeving over de hoofdelijke aansprakelijkheid op sociaal en fiscaal vlak.
III.2.2. Economische en financiële draagkracht:
De inschrijver is vrijgesteld van het bijvoegen van het RSZ-attest en het bewijs van erkenning, aangezien deze documenten elektronisch zullen opgevraagd worden door het bestuur.
zie bestek
III.2.3. Vakbekwaamheid:
2 referenties ontwerp en uitvoering van gelijkaardige projecten met (gelijkaardig) budget.
zie bestek
Vereiste erkenning: D (Bouwwerken), Klasse 3
F (Metaalconstructies), Klasse 3
AFDELING IV. PROCEDURE
IV.1. TYPE PROCEDURE:
Versnelde onderhandelingsprocedure. Motivering voor het gebruik van een versnelde procedure: Vereenvoudigde onderhandelingsprocedure met bekendmaking
IV.2. GUNNINGSCRITERIA:
Economisch meest voordelige aanbieding, gelet op de onderstaande criteria:
Criterium 1: Prijs, Weging: 60
Criterium 2: Ontwerp, Weging: 40
IV.3. ADMINISTRATIEVE INLICHTINGEN
IV.3.3. Voorwaarden voor de verkrijging van bestekken en aanvullende documenten of een beschrijvend document
Termijn voor ontvangst van aanvragen voor documenten of voor toegang tot documenten: 25/9/2017
Tegen betaling verkrijgbare documenten: Ja.
Prijs: 0.00 EUR.
Betalingstermijnen en -methode: Bestek + bijlagen
De opdrachtdocumenten worden geüpload in e-notification en kunnen gratis worden gedownload door de firma.
IV.3.4. Termijn voor ontvangst van inschrijvingen of deelnemingsaanvragen: 26/9/2017 - 09:30
AFDELING VI: AANVULLENDE INLICHTINGEN
VI.3. NADERE INLICHTINGEN
Bijkomende inlichtingen i.v.m. indienen offertes/kandidaturen: De offertes mogen alleen verstuurd worden via de e-Tendering internetsite https://eten.publicprocurement.be/ die de naleving waarborgt van de voorwaarden van artikel 52 van het Koninklijk Besluit van 15 juli 2011.
In e-tendering zijn er drie mogelijkheden:
- De bevoegde persoon tekent de offerte en alle bijhorende documenten met de elektronische identiteitskaart.
- De bevoegde persoon geeft volmacht aan de persoon die de offerte en de bijhorende documenten met zijn elektronische identiteitskaart tekent. De volmacht is een eenvoudig (word) document getekend met elektronische identiteitskaart door de bevoegde persoon en bij de offerte gevoegd of per post op papier verstuurd.
- De inschrijver koopt een gekwalificeerd certificaat bij een (private) certificatiedienstverlener.
De elektronischer identiteitskaart of het certificaat mag op het moment van de inschrijving NIET vervallen zijn.
Er dient opgemerkt te worden dat het versturen van een offerte per e-mail niet aan deze voorwaarden voldoet. Daarom wordt het niet toegestaan op deze wijze offerte in te dienen.
De offerte kan niet ingediend worden op papier.
De inschrijver kan bepaalde bij te voegen documenten die niet of uiterst moeilijk via elektronische middelen kunnen worden aangemaakt op papier bezorgen vóór de uiterste ontvangstdatum. Indien nodig worden bijkomende documenten gescand om ze bij de offerte te voegen.
Door zijn offerte volledig of gedeeltelijk via elektronische middelen in te dienen, aanvaardt de inschrijver dat de gegevens die voortvloeien uit de werking van het ontvangstsysteem van zijn offerte worden geregistreerd.
De offerte moet bij de aanbestedende overheid toekomen vóór de uiterste ontvangstdatum van de offertes.
Meer informatie kan u vinden op volgende website : http://www.publicprocurement.be of via de e-procurement helpdesk op het nummer : +32 (0)2 790 52 00.
Wie moet de offerte tekenen?
Bron: https://www.bestuurszaken.be/aanbestedende-overheden/veelgestelde-vragen#tekenen
De offertes die namens een rechtspersoon worden ingediend, moeten ondertekend zijn door de personen die bevoegd zijn om de vennootschap te vertegenwoordigen en de offerte in te dienen, met bijvoeging van de stukken waaruit hun bevoegdheid blijkt. Deze vertegenwoordigingsbevoegdheid kan blijken uit de statuten van de vennootschap of uit een bijzondere volmacht.
De offertes kunnen alleen elektronisch ingediend worden via de e-Tendering internetsite https://eten.publicprocurement.be/.
VI.5. DATUM VAN VERZENDING VAN DEZE AANKONDIGING: 27/6/2017

Annonces similaires du BDA :