AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT
Uittreksel uit de officiële tekst. Gelieve de volledige officiële tekst in bijlage te raadplegen.
AFDELING I. AANBESTEDENDE DIENST
ODISEE VZW
Warmoesberg 26, BE-1000 Brussel
Contact: De heer Wouter Ommeslag
Tel: +32 26098297 E-mail: aankoop@odisee.be
Internet adres(sen): www.odisee.be
AFDELING II.VOORWERP VAN DE OPDRACHT
II.1. BESCHRIJVING
II.1.1. Door de aanbestedende dienst aan de opdracht gegeven benaming:
Keukentoestellen (leveren en installeren) - campus Brussel
II.1.2. Type opdracht en plaats van uitvoering van de werken, levering van de goederen of verlening van de diensten:
Type opdracht: Leveringen.
Belangrijkste plaats van levering: Campus Brussel Hermes, Stormstraat 2 te 1000 Brussel
II.1.5. Korte beschrijving van de opdracht of de aankoop/aankopen:
Voor de renovatie van de cateringinfrastructuur in het café en de sandwicherie van het Hermesgebouw te Brussel wenst Odisee een partner die instaat voor de levering en installatie van keukeninfrastructuur, -toestellen en toebehoren.
Deze opdracht betreft het leveren, plaatsen, aansluiten, inbedrijfstellen en controle van de bedrijfszekerheid in alle opzichten van alle materialen en middelen zoals beschreven in het bestek.
Levering en installatie moet worden uitgevoerd tussen 31 juli en 15 augustus 2017. Er kan enkel gewerkt worden binnen de vakantieperiode van Odisee. De opstart van de nieuwe infrastructuur is voorzien op 16 augustus 2017. Een zeer strakke timing is van toepassing en kan onder geen enkel beding aangepast of verlengd worden.
Het volgen van de procedure tot gunnen van opdracht houdt geen verplichting in tot het toewijzen van de opdracht.
De opdrachtgever kan zowel afzien van het gunnen van de opdracht als de procedure herbeginnen, desnoods op een andere wijze.
II.1.8. Verdeling in percelen: Neen.
II.2. HOEVEELHEDEN OF OMVANG VAN DE OPDRACHT
II.2.1. Totale hoeveelheid of omvang:
Geraamd bedrag: 225.000 EUR
AFDELING III. JURIDISCHE, ECONOMISCHE, FINANCIËLE EN TECHNISCHE INLICHTINGEN
VOORWAARDEN VOOR DEELNEMING
III.2.1. Persoonlijke situatie van ondernemers:
* Uittreksel uit het strafregister of evenwaardig document waaruit blijkt dat de inschrijver:
- niet veroordeeld is geweest voor deelname aan criminele organisaties, omkoping, fraude of witwassen;
- niet in staat van faillissement of vereffening verkeert;
- geen aangifte van faillissement heeft gedaan of geen procedure van vereffening of gerechtelijke reorganisatie aanhangig is tegen hem;
- niet veroordeeld is geweest voor een misdrijf dat de professionele integriteit aantast.
* Een attest dat uitgereikt werd door de bevoegde overheid en waarin bevestigd wordt dat de inschrijver voldaan heeft aan zijn verplichtingen inzake betaling van de bijdragen voor de sociale zekerheid, tot en met diegene die slaan op het voorlaatste afgelopen kalenderkwartaal vóór de uiterste datum voor de ontvangst van de aanvragen tot deelneming of voor de ontvangst van de offertes, overeenkomstig de Belgische wetgeving of die van het land waar de werknemers gevestigd zijn.
* In navolging van art. 63 van het KB van 15 juli 2011 moet de kandidaat of inschrijver bij zijn aanvraag tot deelneming of zijn offerte een attest toevoegen waaruit blijkt dat hij voldaan heeft aan zijn fiscale verplichtingen overeenkomstig de wettelijke bepalingen van het land waar hij gevestigd is. Voor een Belgische kandidaat of inschrijver betreft dit de naleving van de fiscale verplichtingen ten opzichte van de FOD Financiën.
III.2.2. Economische en financiële draagkracht:
* Een passende bankverklaring opgesteld overeenkomstig het model vervat in bijlage 3 van het KB van 15 juli 2011.
* Een verklaring betreffende de totale omzet en de omzet van de bedrijfsactiviteit die het voorwerp van de opdracht is over de laatste drie beschikbare boekjaren, afhankelijk van de oprichtingsdatum of van de datum waarop de kandidaat of de inschrijver met zijn activiteit is begonnen, voor zover de betrokken omzetcijfers beschikbaar zijn.
De inschrijver dient minstens een jaaromzet te realiseren van 750.000 EUR gedurende de afgelopen 3 jaar.
III.2.3. Vakbekwaamheid:
* Een lijst met de namen en de beroepskwalificaties van de personen die belast zijn met de uitvoering van de
opdracht.
*Een verklaring met daarin het aantal, de hoedanigheid en de ervaring (curriculum vitae) van de leden van de technische diensten die zullen instaan voor de kwaliteitscontroles van de voedselproductie.
* Een beschrijving van het technische team waarover de dienstverlener beschikt om de uitvoering van de opdracht te garanderen en een voorstel voor investeringsplannen om beter aan de verwachtingen te beantwoorden.
* Een lijst van de voornaamste diensten die gedurende de afgelopen drie jaar werden verricht, met vermelding
van naam, telefoonnummer van een contactpersoon bij het bedrijf waar het project werd gerealiseerd, het
bedrag en de datum en van de publiek of privaatrechtelijke instanties waarvoor zij bestemd waren.
De inschrijver dient minstens 5 attesten van goede uitvoering van totaalprojecten van minstens 200.000 EUR tijdens de afgelopen 3 jaar toe te voegen aan zijn offerte.
AFDELING IV. PROCEDURE
IV.1. TYPE PROCEDURE:
Openbaar.
IV.2. GUNNINGSCRITERIA:
Economisch meest voordelige aanbieding, gelet op de onderstaande criteria:
Criterium 1: Prijs, Weging: 50
Criterium 2: Kwaliteit, Weging: 30
Criterium 3: Service na levering, Weging: 20
IV.3. ADMINISTRATIEVE INLICHTINGEN
IV.3.3. Voorwaarden voor de verkrijging van bestekken en aanvullende documenten of een beschrijvend document
Termijn voor ontvangst van aanvragen voor documenten of voor toegang tot documenten: 14/4/2017 - 23:59
Tegen betaling verkrijgbare documenten: Neen.
IV.3.4. Termijn voor ontvangst van inschrijvingen of deelnemingsaanvragen:
18/4/2017 - 11:00
IV.3.8. Omstandigheden waarin de inschrijvingen worden geopend:
Datum:
18/4/2017 - 11:00
Plaats: ODISEE VZW, Warmoesberg 26 te 1000 Brussel
AFDELING VI: AANVULLENDE INLICHTINGEN
VI.3. NADERE INLICHTINGEN
Plaatsbezoek vereist:
Info volgt in bestek.
Per opdrachtnemer mogen er maximaal 2 personen afgevaardigd worden.
VI.5. DATUM VAN VERZENDING VAN DEZE AANKONDIGING: 28/2/2017